Klinika Kardiologjike Austriake

Misioni Ynë

Synimi i Klinikës Kardiologjike Austriake është për të përmirësuar shëndetin e pacientëve tanë duke ofruar cilësinë më të lartë  të kujdesit kardiovaskular duke sjelle standartet dhe cilësinë Austriake në kontroll, diagnostikim, teknologji e analiza laboratorike.

Ne jemi të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e zemrës dhe sëmundjeve kardiovaskulare, fushë për të cilën ndihemi krenare për cilësinë e shërbimit që ofrojmë në shqipëri dhe standartate e larta që kemi sjellë.

"Lider në kardiologjinë diagnostikuese ku cilësia e shërbimit, stafi tejet i kualifikuar dhe marrëdhënia e ngushtë me pacientin na bëjnë të jemi promotor në shërbimin mjeksor jopublik në kardiologjinë diagnostikuese"

Të Gjitha të drejtat të rezervuara. Krijuar nga www.webstore.al