Adresa

Fier, Lagjia 29 Nëntori, Rruga Pinellopi Pirro, Kompleksi Ardit 06, Kati i Tretë (te selia e kryqit të kuq shqiptar)

Oraret

E hënë-E premte : 08:30-13:00

E shtunë : 08:30-14:00 dhe 16:00-20:00

E Dielë : 08:30-14:00

Celular

+355 67 277 0750

Të Gjitha të drejtat të rezervuara. Krijuar nga www.webstore.al