Adresa

Tiranë, Rruga 5 Maji, Kompleksi Concord, Kulla Nr. 3 Shkalla 2

Oraret

E hënë-E premte : 08:00-13:00 dhe 16:00-20:00

E shtunë-E dielë : Pushim

Celular

+355 67 47 44 777 / +355 66 27 70 750

Të Gjitha të drejtat të rezervuara. Krijuar nga www.webstore.al