Kontakt

Adresa

Fier, Lagjia 29 Nëntori, Rruga Pinellopi Pirro, Kompleksi Ardit 06, Kati i Tretë (te selia e kryqit të kuq shqiptar)

Oraret

E hënë-E premte : 08:30-13:00

E shtunë : 08:30-14:00 dhe 16:00-20:00

E Dielë : 08:30-14:00

Celular

+355 67 47 44 777 / +355 67 27 70 750

Adresa

Tiranë, Rruga 5 Maji, Kompleksi Concord, Kulla Nr. 3

Oraret

E hënë-E premte : 08:00-13:00 dhe 16:00-20:00

E shtunë-E dielë : Pushim

Celular

+355 67 47 44 777 / +355 67 27 70 750

Adresa

Lagja. Xhevdet Nepravishta. Rruga Rrahman Uruci. Perballe Spitalit.

Oraret

Prenotimet

E hënë-E shtunë : 08:30-13:00

Vizitat

E Dielë : 08:00-16:00

Celular

+355 69 958 2881

NËSE KENI NDONJË PYETJE JU LUTEM TË NA KONTAKTONI


    Të Gjitha të drejtat të rezervuara. Krijuar nga www.webstore.al